آیا همه هزینه طراحی باید اول پرداخت شود؟

خیر در گروه نرم افزاری پیوند نگار %۵۰ هزینه طراحی سایت در زمان راه اندازی دریافت می شود و %۵۰ مابقی آن پس از راه اندازی سایت اخذ می گردد. به این دلیل که هر دو طرف برای سفارش و انجام طراحی سایت بر سر قول و قرار خود بمانند.

بله، ما برای آسودگی خیال شما و ایجاد اطمینان خاطر از کیفیت پروژه های تحویلی به شما عزیزان، برای آن گارانتی بازگشت وجه در نظر گرفته ایم که این گارانتی در زمانی که شما از کار انجام شده به هر دلیلی رضایت کافی نداشته باشید ما تمامی مبلغ پرداختی را به شما بازگشت خواهیم داد.

بله ، شما می توانید به راحتی پس از خرید و راه اندازی سایت فروشگاهی ، مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کنید.

بله ، شما می توانید به راحتی پس از انتخاب سایت مورد نظر از درگاه پرداخت آنلاین هم استفاده کنید. این مورد در سایت های فروشگاهی و یا شرکتی با اتصال به درگاه های مستقیم مانند بانک ملت ، پارسیان و … و یا اتصال به درگاه های واسط از قبیل زرین پال و … قابل انجام می باشد، همین طور در سایت های غیر فروشگاهی نیز در صورت درخواست، صرفا امکان پرداخت وجه معین از سمت کاربران شما امکان پذیر می باشد.

زمانبندی ساخت یک وب سایت کاملا بستگی به موضوع پروژه و گستردگی وب سایت سفارش داده شده از طرف شما دارد. حتما به هنگام عقد قرارداد مدت زمان انجام پروژه یکی از بندهای قرارداد خواهد بود. تمامی نیروهای تیم طراحی گروه نرم افزاری پیوند نگار این تعهد را دارند تا وب سایت شما را با دقت فراوان و در زمان مقرر شده در قرارداد طراحی سایت تحویل داده شود.

هزینه چند زبانه کردن سایت توافقی است و معمولا بصورت ۵۰% از مبلغ کل محاسبه می شود ولی در گروه نرم افزاری پیوند نگار 40% از مبلغ کل طراحی برای زبان دوم و 30% از مبلغ کل طراحی به ازای هر زبان اضافه تر (زبان سوم و …) محاسبه می گردد و به مبلغ طراحی اضافه می شود.

هاست در واقع یک کامپیوتر همواره روشن است که اطلاعات سایت شما به صورت شبانه روزی بر روی آن قابل دسترس کاربران شما می باشد. میزان فضای هاست ارتباط مستقیم با میزان اطلاعاتی دارد که می خواهید بر روی سایت خود قرار دهید. خرید دامنه همان آدرس سایت می باشد.  برای مثال دامنه سایت ما peyvandnegar.ir است.

دیتابیس database یا به فارسی بانک اطلاعاتی یکی از فایلهای مربوط به سایت هست که اطلاعات (معمولا نوشتاری) رو در خودش نگه میداره. مثلا همین نوشته ها که شما میخونید در بانک اطلاعاتی سایت من ذخیره شده. اکثر سایت های امروز دیتا بیس دارند اما بعضی سایت ها هم هستند دیتابیس ندارند (قدیما بیشتر بودن) در این حالت اطلاعات نوشته شده هم در داخل فایلهایی مثل فایلهای متنی که داخل کامپیوتر دارید ذخیره میشد!

هاست مقداری از فضای فیزیکی یک هارد هست (مثلا ۱ گیگابایت) ولی دیتابیس فایلی است که اطلاعات مختلف رو در خودش نگه میداره

سایت های استاتیک (صفحه وب ایستا) به سایت هایی گفته می شود که معمولا توسط HTML کدنویسی می شوند. در این سایت ها امکان اتصال به پایگاه داده و ایجاد تغییر محتوا و یا ویرایش سایت به صورت آنلاین امکان پذیر نیست، در نتیجه بروز رسانی این سایت ها نیازمند دانش طراحی وب می باشد. فرض کنید شما مدیر یک سایت خبری هستید و می خواهید روزانه چندین خبر را در سایت خود قرار دهید، در صورتی که سایت شما استاتیک باشد، برای ایجاد هر خبر باید از کسی که به دانش طراحی وب مسلط است کمک بخواهید و خود قادر به تغییر صفحات و مدیریت سایت خود نمی باشید. معمولا افرادی از سایت های استاتیک استفاده می کنند که احتیاجی به تغییر محتوای سایت خود ندارند و اطلاعات سایت آن ها در طول زمان تغییر چندانی نمی کند. مثلا سایت شخصی یک هنرمند که در آن بیوگرافی خود را قرار داده است.
اگرچه طراحی و پیاده سازی سایتهای استاتیک ارزان است، اما هزینه های بروز رسانی این گونه سایت ها بالا است چرا که کوچک ترین تغییر باید توسط طراح وب صورت پذیرد.
به طور کلی به دلیل وقت گیر و پرهزینه بودن اعمال تغییرات در وب سایت استاتیک و عدم وجود امکانات مدیریتی، استفاده از این گونه سایت ها برای سازمان ها و شرکت هایی که می خواهند به طور مستمر اطلاعات درون سایت خود را تغییر بدهند، گزینه مناسبی نیست.

به سایت هایی داینامیک (پویا ) گفته می شود که دارای پنل مدیریت محتوا هستند و مدیر سایت می تواند بدون داشتن دانش طراحی وب به راحتی محتویات هر صفحه از سایت خود را ویرایش یا بروز رسانی نماید. مثلا در سایت خود نسبت به یک موضوع رأی گیری داشته باشد، خبر درج نماید، و… در یک سایت داینامیک کنترل تمام بخش های سایت مثل ایجاد و یا حذف یک صفحه، ویرایش محتویات هرصفحه و… برعهده مدیر سایت است. این گونه سایت ها مطابق با نیاز کاربر و بودجه او ساخته می شوند و انعطاف پذیر هستند. امروزه بیش تر سایت ها به صورت داینامیک طراحی می شوند مثل سایت های خبری، شبکه های اجتماعی و…